Spuitwanden

AUTOMOTIVE • INDUSTRIEEL • CARROSSERIEBOUW

Spuitwanden voor werkzaamheden met hoge eisen

Of u nu een spuitwand zoekt voor nat of droog, industrieel of automotive, voor iedere tak van sport hebben wij de oplossing, want onze spuitwanden zijn perfect inzetbaar voor spuitwerkzaamheden met hoge eisen.

  • Optimale afzuiging van dampen en overspray
  • Speciale filters die verfnevel vangen en vasthouden
  • Bevordert een ergonomische werkomgeving voor uw medewerkers

Vertel ons uw verwachting van de afzuigwand en wij doen u een passende aanbieding.

Offerte aanvragen
man staat bij spuitwand

Spuitwanden op maat

De spuitwanden die wij leveren zijn maatwerk. Zo weet u zeker, dat de wanden altijd naadloos passen in uw inrichting. Hierdoor wordt er zo efficiënt mogelijk gebruik gemaakt van ruimte en wordt de eventuele spuitcabine optimaal ontlast.

Installatie van de spuitwanden

De installatie van de spuitwanden verzorgen wij volledig voor u. We plannen met u een geschikt moment in om de spuitwanden te installeren en zorgen ervoor dat de afzuigwand snel geïnstalleerd wordt, zodat u meteen aan de slag kunt.

Milieuvriendelijkheid van onze spuitwanden

Met onze afzuigwanden zorgen we ervoor, dat schadelijke stoffen afgezogen worden en uw werknemers zo in een gezondere omgeving kunnen werken. Deze schadelijke stoffen blazen we echter niet zomaar naar buiten, maar worden eerst sterk gefilterd. Zo blijft de impact op het milieu beperkt.

Bijpassende filters

Onze spuitwanden voorzien we van passende filters, met een hoog vangrendement. Zo blijven de luchtstromen in uw spuitcabine zo gezond mogelijk. Deze filters zijn ook op nabestelling te verkrijgen in onze shop. Ze zijn zowel per rol verkrijgbaar als op maat gesneden.

Service en onderhoud

Het op tijd laten uitvoeren van onderhoud, zorgt ervoor dat uw spuitwand langer mee gaat. Het zorgt er bovendien voor dat medewerkers kunnen blijven werken in een gezonde omgeving. Bovendien voorkomt het storingen. Werkzaamheden die stil komen te liggen op het verkeerde moment, kunnen u veel geld kosten. Met tijdig onderhoud voorkomen wij die storingen. U kunt dan kiezen voor een onderhoudsmoment dat u het beste schikt. Onderaan de streep bespaart u dit veel geld.

Benieuwd naar wat onze spuitwanden voor uw organisatie kunnen doen?

Met onze maatwerk spuitwanden zorgen we voor een gezondere en efficiënte werkomgeving, waarmee u het meeste haalt uit al uw spuitwerkzaamheden. Benieuwd hoe een spuitwand in uw inrichting zou kunnen passen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

We zijn tevreden over de installatie en over Cleijsen BV. Cleijsen is altijd bereikbaar’’

-PEET GOOSSENS-

Interesse in onze producten?

VERTEL ONS MEER OVER UW PROJECT

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op