Droogcabines

AUTOMOTIVE • INDUSTRIEEL • CARROSSERIEBOUW

Versnel de doorstroming met een droogcabine

Binnen spuitwerkzaamheden, kan het drogen een enorm tijdrovend proces zijn. Dit zorgt er weer voor dat productie vertraagt en op termijn kunt u hier veel geld op mislopen. Erg zonde. Daarom is een droogcabine een must. Met een droogcabine versnelt u het drogen en daarmee het hele spuitproces.

  • Bespaar tijd
  • Ontlast de spuitcabine
  • Verhoog het aantal doorgangen

En verhoog de productiviteit met een droogcabine op maat van Cleijsen BV. Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Offerte aanvragen
droogcabine met camper

Maatwerk droogcabines

We leveren droogcabines in alle soorten en maten. Dit stelt ons in staat om altijd een passende oplossing voor u te verzorgen.

Zo kunt u kiezen voor een losstaande droogoven. Het voordeel hiervan is dat u de droogcabine perfect in de routing kunt positioneren, daar waar het voor uw proces het beste past.

Is uw doorloop snelheid wat lager of heeft u vooral te maken met stukproductie. Dan kunt u er ook voor kiezen om uw spuit- en droogcabine te combineren. Hierdoor bespaart u namelijk enorm veel ruimte.

Droogcabines die voldoen aan de hoogste normen

Onze droogcabines zijn volledig op maat te krijgen, maar daarnaast voldoen ze ook aan de hoogste energienormen. Zo zorgen we voor slimme verwarmingsopties, recirculatiesystemen en frequentiedrukregelaars, waarmee een ideaal droogklimaat gerealiseerd wordt, tegen een minimaal energieverbruik.

Service en onderhoud van onze droogcabines

Voor het goed blijven functioneren van een Door op tijd onderhoud uit te laten voeren aan uw droogcabines, verlengt u de levensduur van de cabine. Bovendien voorkomt het, dat uw productie stil komt te liggen, doordat er een storing optreed. Het onderhoud kunt u laten uitvoeren, wanneer dit u het beste uitkomt, zodat uw productie minimaal beïnvloed wordt. Zo werkt goed onderhoud kosten besparend.

Benieuwd naar een passende droogcabine voor uw organisatie?

Of u nu de ruimte heeft voor een losstaande droogcabine of deze wilt combineren met een spuitcabine. Bij Cleijsen hebben we altijd een passende oplossing voor u. Neem contact op voor de mogelijkheden van een droogcabine binnen uw bedrijf.

“Wij zijn een ambassadeur geworden van Cleijssen BV’’

HENK & TOM HUIJINK

Interesse in onze producten?

VERTEL ONS MEER OVER UW PROJECT

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op