“Met de verlengde spuitcabine kunnen we nu 2 auto’s tegelijk spuiten’’

-MAARTEN KOLE-

KLANTVERHALEN | AUTOSCHADE KOLE | UITGELICHT

Extra efficiënt door bijzondere spuitcabine!

Autoservice Kole in Halsteren is de expert van de regio op het gebied van autoherstelwerkzaamheden, onderhoud en verkoop van occasions. In dit interview lees je meer over het bedrijf, de eigenaar en met behulp van welke apparatuur autoservice Kole de schadeherstelwerkzaamheden verricht.

Vanaf de openbare weg (Steenbergseweg) in Halsteren zie je het mooie pand van Autoservice Kole al snel dat gevestigd is in aan de Canadaweg 2. Sinds 1 december 2017 is Autoservice Kole hier gevestigd. Het bedrijf is gestart door eigenaar Maarten Kole. Al snel na de start is Autoservice Kole uitgebreid met diverse ervaren collega’s. Vandaag de dag bestaat het team uit eigenaar Maarten Kole, 2 collega’s in de schadeherstel en 3 collega’s, die verantwoordelijk zijn voor het onderhoud aan de voertuigen. Samen werken zij aan het herstellen van schade aan auto´s en andere voertuigen.

Dit gaat nu extra efficiënt, nu Kole Autoschade dankzij een bijzondere spuitcabine maar liefst twee auto’s tegelijk kan spuiten. Dat scheelt veel tijd en verhoogt de productiviteit enorm!

Benieuwd hoe in één spuitcabine twee auto’s gespoten kunnen worden?

DOWNLOAD HIER HET INTERVIEW