“Van een
bakkerszoon
naar een
specialist in
schadeherstel.’’

-PEET GOOSSENS-

KLANTVERHALEN | AUTOSCHADE GOOSSENS | UITGELICHT

Twee dubbele voorbewerkingszones met recirculatie!

Peet Goossens is de eigenaar van autoschade Goossens in ’s-Hertogenbosch. Gevestigd aan de Europalaan 30. Als zoon van een bakkerfamilie werd het bakkerleven met de paplepel ingegoten. Desondanks was Peet’s passie voor auto’s groter dan die voor brood en banket. Daarom ging Peet twintig jaar geleden aan de slag in de schadeherstel van voertuigen.

Vanuit deze ruime ervaring is Peet Goossens zijn eigen schadeherstelbedrijf begonnen voor
auto’s. Ik ben alleen begonnen, maar al snel werd het te druk. Als je alleen bent, moet je vanzelfsprekend ook alle werkzaamheden zelf uitvoeren, zoals het bestellen van onderdelen, ophalen van auto’s, en van administratie tot aan het spuitwerk en de herstelwerkzaamheden. Na een jaar ben ik op zoek gegaan naar collega’s, aldus Peet. Inmiddels zijn we met een team van vijf collega’s die de functies vervullen van plaatwerker, voorbewerker en allround medewerker. Autoschade Goossens herstelt kleine en middelgrote schades aan auto’s en motorvoertuigen.

Onze opdrachtgevers zijn leasemaatschappijen, dealers, autohandelaren én particulieren. Je kan dus wel concluderen dat iedereen bij ons welkom is, aldus Peet. Om alle schades aan voertuigen kwalitatief te herstellen is Autoschade Goossens de samenwerking aangegaan met Cleijsen Spuitcabines.

Benieuwd hoe de samenwerking is verlopen?

DOWNLOAD HIER HET INTERVIEW